18. aug. 2016
Af Juliane Olsen

Klaus Pagh om Martinus’ død: Det var dog frygteligt

John Martinus og Klaus Pagh
John Martinus og Klaus Pagh
Foto: Lars H. Laursen
Skuespiller Klaus Pagh er i chok ved nyheden om sin gode ven og ”Matador”-skuespiller John Martinus’ bortgang.

Den 81-årige skuespiller Klaus Pagh er målløs ved nyheden om, at kollegaen John Martinus onsdag den 18. august blev fundet død i sit hjem.

De to var nære venner og har hvert år mindet Dirch Passer på hans fødselsdag - senest på det, der ville have været hans 90-års dag den 18. maj.

- Er han død? Det var dog frygteligt. Det var forfærdeligt. Det gør mig ondt, siger Klaus Pagh til BILLED-BLADET.

Gå ikke glip af en nyhed eller en fordel. Klik her og meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev!

John Martinus mindedes Dirch Passer

Skuespilleren fortæller desuden, at 77-årige John Martinus ikke virkede syg, da de mødtes i forbindelse med Dirch Passers mærkedag for blot et par måneder siden.

Han siger også, at John Martinus, der er bedst kendt for sin rolle som nazisten Holger Jørgensen i ”Matador”, i den forbindelse var meget i vigør.

Skuespilleren, der var en ildsjæl indenfor revy, stillede op til flere interviews i medierne og optrådte desuden til ære for afdøde Dirch Passer.

LÆS OGSÅ: John Martinus: Mit bedste Matador-minde

Klaus Pagh vil deltage i bisættelse

Det er derfor en tydeligt rørt og meget chokeret Klaus Pagh, som BILLED-BLADET taler med dagen efter John Martinus' død.

- Søren også. Det er jeg ked af, men det er der ikke noget at gøre ved. Sådan er det jo, når vi når den her alder, siger Klaus Pagh.

John Martinus’ ven fastslår desuden, at han selvfølgelig har i sinde at deltage i bisættelsen af John Martinus, når den tid kommer.

LÆS OGSÅ: John Martinus fra Matador: Jeg blev spyttet på

Læs mere om: