25. jul. 2013
Af Karina Didriksen

Klaus Paghs søn forsvandt midt om natten

Klaus Pagh
Klaus Pagh.
AOP
Den tidligere skuespiller er chokeret over, at hans ekskone tirsdag nat hentede deres niårige dreng, mens han sov.

Det er kun få dage siden, niårige Nikolaj kom hjem til sin far, Klaus Pagh, på en tre uger lang sommerferie. Han er til dagligt anbragt på en kostskole på Sjælland, og Pagh havde glædet sig til at tilbringe tid sammen med sønnen. Men onsdag morgen var drengens seng tom i villaen i Hellerup.

Den tidligere skuespiller er ikke i tvivl om, at det er hans ekskone, Karema Hviid, der står bag. De har lige siden drengen blev født kæmpet om ham, og hun har offentligt beskyldt sin eksmand for incest af sønnen.

- Det er hende, der har hentet ham. Han havde ingen sko, så han må være gået lige ud i hendes bil. Det må være sket, efter at jeg er gået i seng, forklarer Klaus Pagh til BT.

I 2010 rejste Karema Hviid også væk med sønnen, og Klaus Pagh så først Nikolaj, da hun blev anholdt i januar i 2012. I sidste uge, den 17. juli, endte det med, at Karema blev idømt seks måneders fængsel, hvoraf halvdelen var betinget.

Hun fastslår dog over for BT, at deres fælles søn selv ringede til hende tirsdag aften kl. 21.30.

- Han ville ikke være hos sin far længere, og han forklarede så, hvad der stod på gadeskiltet, hvor han var. Jeg hentede ham med det samme, fortæller Karema Hviid til BT og tilføjer:

- Hvornår er der nogen, der begynder at lytte til hans tarv? Det er jo tydeligt, at han ikke ønsker at være hos sin far, siger hun til avisen.

Nikolaj Pagh er nu tilbage på sin kostskole, hvor ansatte fra Gentofte Kommune vil komme og tale med ham.

Læs mere om: