23. mar. 2023
Af Christinna Braun

Kronprinsesse Marys designer Søren Le Schmidt står bag kostumerne i ny magisk musical

Søren Le Schmidt. 
Søren Le Schmidt.
Foto: Martin Høien
Der er lagt op til en eventyrlig musical i foråret.

En helt nyt og magisk popmusical er på trapperne!

Den 7. marts 2024 har ”Askepot The Musical” premiere i Tivolis Koncertsal, og kostumerne er ikke skabt af hvem som helst.

Det er nemlig en af kronprinsesse Marys absolutte favoritdesignere, Søren Le Schmidt, der står bag de eventyrlige kreationer i musicalen.

En af de mange, smukke kjoler, Søren Le Schmidt har kreeret til kronprinsesse Mary. 
En af de mange, smukke kjoler, Søren Le Schmidt har kreeret til kronprinsesse Mary.
Foto: Hanne Juul

Se castet og kreationerne til musicalen i galleriet herunder.

Pressemøde: Askepot the Musical

I pressemeddelelsen om "Askepot The Musical" står der således:

"Skoene er stadig af glas, den onde stedmor er stadig ond og den store kærlighed er stadig på spil – men ellers er intet helt ved det gamle i ASKEPOT – THE MUSICAL. Med masser af magi, musik, humor, fashion og romantik kan Lion Musicals med både stolthed og ærefrygt næste år præsentere en af historiens største kærlighedshistorier på en helt ny, moderne og musikalsk måde – og ikke mindst med helt nye sange af Rasmus Seebach.

Vi kender alle Brødrene Grimms næsten 200 år gamle eventyr om den unge Askepot, der må gå så grueligt meget igennem for at få sin prins, for ikke at nævne sin retfærdighed. Men selvom fortællingen – ikke mindst i Disneys klassiske tegnefilmsversion fra 1950 – har sat sig i hjerterne på os alle, så er det også tid til at give historien om Askepot en tidssvarende makeover, som præsenterer eventyret på en ny, underholdende og overraskende måde."

Søren Le Schmidt. 
Søren Le Schmidt.
Foto: Martin Høien

Læs mere om: