Torsdag, 12. februar 2015 - af Casper Nielsen

Leif Maibom morer sig over revykritik

Foto: AOP
Sønderborg revyens direktør morer sig over Henrik Palle i "Kulturknuserne" på P1, der mener at revyen er gravmoden. Leif Maibom har netop solgt en hel ekstra forestilling – før det officielle billetsalg til årets revy i Sønderborg er gået i gang.

Leif Maibom, direktør, tekstforfatter og i mange år en fast spiller på Sønderborg Revyens scene, har fået brug for sin humoristiske sans.

Maibom hørte forleden kulturjournalisten Henrik Palle udtale sig om sommer-reyvernes tilstand i P1s "Kulturknuserne", og skrev efterfølgende på sin Facebook:

- Har lige hørt Kulturknuserne på P1 udtale sig om dansk revy her og nu. Den ene sagde frejdigt, at han aldrig havde set en revy. Jo, måske på TV. Hvorefter han belærte lytterne om, hvordan revyen måske havde en chance for at overleve. 

Henrik Palle mente, at revyen var "gravmoden".

Mange billetter er solt

Leif Maibom oplyser i en pressemeddelelse, at Sønderborg Sommerrevy i år alt har 20.500 billetter til salg, og at 8.000 allerede er solgt på mail og online bestilling.

Og det er, FØR billettelefonerne officielt åbner den 17. februar.

LÆS OGSÅ: Konen kontrollerer Leif Maibom

Ekstra forestilling

Allerede nu har man også sat yderligere en ekstra forestilling på programmet.

- Sønderborgs ældreråd ringede og reserverede en ekstra forestilling. Den blevet solgt via en speciel salgsdag, og billetterne blev revet væk, siger Leif Maibom, der dermed afsatte 500 billetter mere.

- Hvor er det dog dejligt at høre så velorienterede eksperter udtale sig. De kalder sig Kulturknusere. Det er sgu sjovt, siger Leif Maibom til BILLED-BLADET.

Læs mere om:

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden