5. jun. 2019
Af Casper Nielsen

Lily Weiding er igen klar til at møde livet

Lily Weiding og Morten Grunwald
Lily Weiding og Morten Grunwald
Foto: Jeppe Michael Jensen
Morten Grunwalds 94-årige enke Lily Weiding er seks måneder efter begravelsen atter klar til at gå ud og møde livet.

Lily Weiding er igen klar til at møde livet.

Seks måneder efter sin mand, Morten Grunwalds begravelse tog skuespillerinden Lily Weiding, 94, på Bakken for at møde venner og kolleger.

Det var Cirkusrevyen, der trak.

På Bakken med god ven

År efter år er hun troligt kommet der sammen med sin mand Morten Grunwald, og i teltet på Bakken var der da også masser af gode venner, som hun kunne hygge sig med.

- Jeg har det godt, tak. Og det går godt. Jeg har min gode ven Chresten Speggers med, og vi glæder os. Der er altid en skøn stemning i Cirkusrevyen, sagde Lily Weiding.

I de sidste mange år har hun kunne grine ad revyen med Morten Grunwald ved sin side. Men den 14. november sidste år sov hendes livsledsager ind, 83 år gammel som følge af lungekræft, og den 27. november i Vedbæk Kirke blev han begravet.

Den dag var Lily Weiding dog beklageligvis ikke selv til stede i kirken. Hun var selv blevet syg, og var nødt til at holde sengen.

Det var svære dage

Til BILLED-BLADET indrømmede hun dengang, at det var svære dage.

– Men man kommer igennem dem, og det gør jeg også. Heldigvis er mine døtre hos mig, og jeg har børnebørn og ovenikøbet to oldebørn, sagde hun om den støtte hun fik for at tackle det tomrum, som hun nu skulle lære at leve og agere i.

I syv måneder har Lily Weiding holdt sig væk fra pressedækkede teaterpremierer, og bearbejdet sorgen, men den 23. maj trådte hun atter ud i rampelyset.

https://imgix.billedbladet.dk/lily.jpg
Lily Weiding, Chresten Speggers
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET

Chresten Speggers – tidligere kåret som årets revyforfatter - holdt hendes hånd, da de ankom.

Læs mere om: