Lisbet Dahl: Aalborg gør mig blød om hjertet

Lisbet Dahl

Lisbet Dahl

Foto: Lars Horn
Efter en forrygende sæson på Bakken kom holdet bag Cirkusrevyen med rasende fart sejlende til Aalborg. Dagene i det nordjyske er populære hos skuespillerne.

Med næsten 100 km/t. suser speedbåden hen over Limfjordens vande. Om bord sidder Lisbet Dahl, Ditte Hansen, Ulf Pilgaard, Henrik Lykkegaard og Niels Ellegaard. Det er holdet i årets Cirkusrevy, der for fuld skrue har meldt deres ankomst til Aalborg. De bliver også modtaget på fornem vis ved byens nye Honnørkaj, hvor Aalborg Kanonlaug står klar med krudt og kugler som en bragende salut, inden hele holdet stiger op i hestevognen.

På hyldestturen gennem byens gader sker det til fuld musik af Aalborg Garden, og det hele slutter i højt humør med østers og modtagelse på byens gamle rådhus.

- Her føler jeg mig hjemme, siger en forpustet Lisbet Dahl efter den hårrejsende sejltur.

- Aalborg er min by, for der er minder overalt. Jeg har boet her som barn og er uddannet på byens teater, plus jeg har født tre af mine børn i Aalborg. Jeg bliver altid blød om hjertet, når jeg er tilbage i byen.

Går i byen sammen

I 25 år har Cirkusrevyen altid sluttet sæsonen på scenen i Aalborg Kongres & Kultur Center, og i år bliver alle rekorder slået. Tilsammen har 160.000 gæster moret sig henholdsvis i teltet på Bakken og i den nordjyske hovedstad.

- Jeg oplever det lidt, som om jeg har fri, fordi jeg ikke skal lave andet end at spille revy, mens jeg er i Aalborg, siger Ditte Hansen, der ellers normalt også har travlt med TV og radio ved siden af. Hun fortsætter:

- For os er det lidt en fest, for vi går i byen sammen, går ud og shopper og spiser sammen. Mest af alt glæder jeg mig til at få min søn på besøg. Han bliver fløjet herop, og så skal vi rigtig hygge os.

- Helt ferie er det nu ikke, lyder det lidt stramt fra Ulf Pilgaard, der gør opmærksom på, at de trods alt skal spille to krævende forestillinger om dagen.

- Men det er bestemt en god måde at runde sæsonen af på, og vi får altid en super behandling i Aalborg, fastslår Ulf, som er revyens grand old man, og han bliver heller ikke modsagt af sine lidt yngre væbnere - Henrik Lykkegaard og Niels Ellegaard.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden