16. mar. 2020
Af Helle Skram de Fries

Lisbet Dahl: Cirkusrevyen 2020 giver ikke op

Lisbet Dahl.
Lisbet Dahl.
Foto: Thomas Laursen
Med revydronningen Lisbet Dahl i spidsen har Cirkusrevy-holdet fundet alternative måder at holde prøver på.
Cirkusrevyen er meget opmærksom på udviklingen af coronavirus/COVID-19, der påvirker os alle hårdt i disse uger, lyder det i en pressemeddelelse.
At mødes og holde prøver ville være uforsvarligt, men arbejdet med Cirkusrevyen 2020 er fortsat i gang med en premiere 14. maj som drømmemålet.

Mødes på video

- Vi bruger videokonferencer, så vi alle sammen kan være med hjemmefra, forklarer Lisbet Dahl, da BILLED-BLADET fanger hende på mobilen. - Der er masser af tekster, der skal læses og vurderes, før prøverne, forhåbentlig inden alt for længe, kan rykke til teltet på Bakken.

Alvorlig situation

Revyholdet fortsætter således produktionen, der er tilpasset den aktuelle, alvorlige situation. - Vi har foreløbig haft et video-møde, og det fungerede fint. Men det er nu altså lidt kedeligt, synes Lisbet Dahl.

Helt isoleret med kat

- Jeg er helt isoleret herhjemme og har kun selskab af min lille kat Sigurd, som jeg fik 18. december. Han er stadig ung og sjov og styrter rundt og vælter alting ned. - Men jeg glæder mig til vi – forhåbentlig om 11 dage- kan mødes i teltet og lave rigtige prøver, lyder det fra Lisbet Dahl. Hun er helt overbevist om, at der naturligvis bliver en Cirkusrevyen 2020.

Uffe Pilgaards sidste sæson

Den kan man roligt glæde sig til. Det er nemlig Ulf Pilgaards jubilæumssæson, der samtidig er hans sidste tur i teltet.
https://imgix.billedbladet.dk/20200209_wen_-_ulf_pilgaard_42aaa.jpg
Foto: Thomas Laursen
Og de over 100.000, der allerede har købt billet, bliver uden tvivl glade for det positive budskab.

To debutanter

Med på scenen har Ulf Pilgaard, foruden Lisbet Dahl, også Niels Ellegaard og de to Cirkusrevy-debutanter, Mille Lehfeldt og Carsten Svendsen.
https://imgix.billedbladet.dk/20200209_wen_-_cirkusrevyen_9aaa.jpg
Foto: Thomas Laursen
I spidsen for orkestret er som vanligt kapelmester James Price.

Læs mere om: