Torsdag, 12. oktober 2017 - af John Lautrup

Lisbet Dahl: Døden kan bare komme an

Lisbet Dahl
Lisbet Dahl
Foto: Birger Storm
Lisbet Dahl fortæller om sit syn på døden og et liv bagefter i ny bog "Modne kvinder ", der udkommer fredag den 13. oktober.

Lisbet Dahl er én af 24 kendte, danske kvinder, som forfatter Bo Østlund har talt med om livet efter de 50.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Samtalerne har han samlet i bogen "Modne kvinder", der udkommer fredag den 13. oktober, og Lisbet Dahl, 71 år, afslører blandt andet, at hun er helt uden frygt for døden. 

Her er et lille uddrag: 

Tænker du på døden?

- Ja, men jeg har et rimeligt afslappet forhold til døden, uden at jeg på nogen som helst måde har lyst til at dø lige nu. Men døden kan bare komme an, for der er et liv efter den, så jeg forsvinder ikke bare, fordi jeg dør. Den tankegang er jeg opdraget med. 

Så du har den tro, at der er et liv efter døden?

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

- Det er ikke nogen tro, for det er fakta. Min familie var synske, og jeg er opdraget med det. Min mor havde det, og min bedstemor havde det. De lagde spillekort for hinanden, og når min mor og jeg pjækkede fra arbejde og skole, så stod min bedstemor kort efter og ringede på. Jeg har altså lige fra helt ung været vant til, at man konferede med ånderne og kunne tale med de døde. Den verden fandtes, og det blev aldrig draget i tvivl. Jeg er selv synsk og har altid været det, men jeg bruger det ikke så meget. 

Læs et længere uddrag fra kapitlet i "Modne Kvinder" med Lisbet Dahl i BILLED BLADET nr. 41, som kan købes fra torsdag den 12. oktober.  

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden