Lisbet Dahl stopper i Cirkusrevyen

Lisbet Dahl

Lisbet Dahl

Foto: Martin Høien
Revystjernen Lisbet Dahl har besluttet, at Cirkusrevyen 2022 bliver hendes sidste sæson.

Cirkusrevyen har netop sagt farvel til Ulf Pilgaard, og til næste år må de sige farvel til endnu en stor revystjerne.

75-årige Lisbet Dahl har nemlig valgt at stoppe i Cirkusrevyen til næste år. Det oplyses i en pressemeddelelse.

Dermed bliver Cirkusrevyen 2022 hendes sidste sæson i teltet på Bakken.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

- Cirkusrevyen er gennem årene blevet min anden familie, og derfor er det meget vemodigt at skulle stoppe til næste år, men tidspunktet føles helt rigtigt for mig, udtaler Lisbet Dahl og fortsætter:

- Jeg er dybt taknemmelig for de mange gode år sammen med mine kolleger både på og bag scenen, men tiden er nu inde til at sige farvel, og jeg glæder mig til at se publikum igen til næste år og få lov til at sige farvel til dem også.

Har været sygemeldt

Lisbet Dahl har medvirket i Cirkusrevyen i hele 33 sæsoner, men i år måtte hun sygemelde sig midt i sæsonen. Hun har derfor ikke stået på scenen siden juli måned, men hun er klar til at tage en sidste sæson på scenen.

- Jeg glæder mig til at vende tilbage til Cirkusrevyen til næste år. Det har været specielt ikke at stå på scenen det meste af sommeren, men det var nødvendigt, og nu er jeg klar igen til at lave revy sammen med det fantastiske hold, vi har sat sammen i 2022, siger Lisbet Dahl.

Holdet bag Cirkusrevyen 2022 består af Lisbet Dahl, Niels Olsen, Merete Mærkedahl, Henrik Lykkegaard og Carsten Svendsen. Revyen kan opleves fra den 7. maj med premiere torsdag den 12. maj.

Foto: Henrik Petit

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden