Tirsdag, 6. juli 2021 — af Marie Krakau

Lisbet Dahl sygemeldt fra Cirkusrevyen

Lisbet Dahl.
Lisbet Dahl.
Foto: Kasper Wenstrup
Lisbet Dahl er blevet sygemeldt.

I den næste måneds tid bliver det uden Lisbet Dahl på scenen, når Cirkusrevyen spilles i teltet på Bakken. Det oplyser revyen selv i en pressemeddelse.

Cirkusrevyens ankerkvinde og instruktør har fået konstateret stress, efter hun under revyens start af flere omgange måtte blive hjemme på grund af en infektion i kroppen. Denne infektion var ikke covid-19-relateret. Hun er derfor nu blevet sygemeldt.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I pressemeddelsen lyder det:

"Cirkusrevyen må i den næste tid desværre undvære instruktør Lisbet Dahl på scenen. Efter en periode i opstarten på årets Cirkusrevy, hvor hun var nødsaget til at blive hjemme fra forestillinger i flere omgange på grund af en infektion i kroppen, der ikke var coronarelateret, har Lisbet nu fået konstateret stress. Efter lægens råd skal hun derfor holde sig i ro den næste måneds tid, så hun kan blive klar til sidste etape af Cirkusrevyen 2021, der spiller ind i efteråret."

"Vi skal passe på Lisbet"

I pressemeddelsen udtaler direktør for Cirkusrevyen Torben "Træsko" Pedersen, at alle glæder sig til at se Lisbet tilbage på scenen, men at det er vigtigt, at de passer på hende og giver hende ro til at komme sig.

- Det har været en hård periode, og især for Lisbet, der som medvirkende instruktør har lavet en fantastisk revy, men et sygdomsforløb og mange bolde i luften har tæret på hendes kræfter. Derfor skal vi passe på Lisbet og give hende tid til at komme ovenpå igen, og så glæder vi os alle sammen til at se Lisbet på scenen igen, uddtaler Torben "Træsko" Pedersen.

Rollerne dubleres

Som det fremgår af pressemeddelsen forventes det, at Dahl er klar til at stå på scenen igen om ca. en måned. Hun kan derfor medvirke i revyen, der spiller indtil 3. oktober, i knap to måneder, når hun er tilbage.

Lisbet Dahls fravær på scenen kommer ikke til at blive bemærket af publikum. Hendes mange roller overtages og dubleres af revy-kollegerne, Ulf Pilgaard, Niels Olsen, Merete Mærkedahl, Henrik Lykkegaard og Niels Ellegaard.

Det er ganske ekstraordinært, at der i denne sæson har været seks skuespillere på plakaten, og at der trods Lisbets sygemelding er nok dækning til, at rollerne kan dubleres.

Dette skyldes, at man var nødt til at flytte Ulf Pilgaards finalesæson fra den aflyste sæson sidste år til denne.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden