4. maj. 2020
Af John Lautrup

Lisbet Dahl: Vi fejrer Ulf uanset hvad

Lisbet Dahl
Lisbet Dahl
Foto: Gregers Overvad
Lisbet Dahl fortæller, at Ulf Pilgaard er med på at spille sin afskedsrevy næste år, hvis Cirkusrevyen bliver tvunget til at aflyse årets forestilling.

Lisbet Dahl, 74 år, sidder i disse uger i sit sommerhus i Hornbæk og laver ingenting. Hun ved ikke, om Cirkusrevyen overhovedet får lov til at spille i år. Men én ting ved hun. Ulf Pilgaard får sin afskedsrevy.

- Vi kommer til at lave Ulfs afskedsforestilling, ligegyldigt hvad. Og hvis det først bliver næste år, ja, så bliver det sådan. Det er han med på, understreger Lisbet Dahl.

Ulf Pilgaard fylder 80 år i november og kan i år fejre sit 40 års jubilæum i Cirkusrevyen. Jubilæet bliver samtidig hans farvel til revyen. Han stopper i teltet på Dyrehavsbakken. Men coronakrisen har udskudt premieren til tidligst i september, og der er en risiko for, at der slet ikke bliver spillet i år.

Nykøbing Falster Revyen har netop aflyst sin forestilling for resten af året.

Med sine 74 år kan Lisbet Dahl også begynde at se en ende på sin karriere som instruktør og skuespiller i Cirkusrevyen.

- Ja, det varer jo ikke så længe mere, vel? Men jeg kan jo ikke stoppe samtidig med Ulf. Så jeg aner det faktisk ikke. Vi har 1-års kontrakter i Cirkusrevyen. Vi forhandler ét år frem, og så ser vi, hvordan det ser ud .., nu ser vi, nu ser vi, gentager hun hen for sig.

Læs interview med Lisbet Dahl i BILLED-BLADET, som kan købes fra torsdag den 7. maj.

Læs mere om: