Mandag, 7. september 2009 — af af Signe Ravn

Lisbet Dahls barnebarn vil være skuespiller

Lisbet Dahl og barnebarn Caroline Dahl Jonsdottir
Lisbet Dahl og barnebarn Caroline Dahl Jonsdottir
Foto: Lars H. Laursen
Caroline Dahl Jonsdottir, der blev kendt som Lærkes veninde Lotte i ’Sommer’, satser på en karriere som skuespiller.

To gange er Lisbet Dahls barnebarn, Caroline Dahl Jonsdottir, startet på gymnasiet for kun kort tid senere at droppe ud igen. Første gang var da rollen som Lærkes bedste veninde, Lotte, i 'Sommer' dukkede op, og senest var en rolle i Mia Lyhne-filmen 'Camping' synderen. Nu har Caroline taget konsekvensen og satser på at blive skuespiller på fuld tid.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

"Jeg har aldrig kunnet forestille mig andet. Og derfor har jeg heller ingen plan B. At have en nødplan er jo lidt som at sige, at det ikke vil lykkes. I stedet har jeg den strategi at satse på det - og kun det. Og jeg går da også med planer om at søge ind på teaterskolerne til november. Jeg føler mig klar til det," fortæller Caroline Dahl Jonsdottir til Familie Journal.

Og der er ingen tvivl om, at mormor Lisbet Dahl har haft indflydelse på Carolines karrierevalg: "Jeg har ofte været med min mormor rundt og se teatrene bag kulisserne. At stå i en teatersal, hvor skuespillerne var i gang med en prøve, og se ud over alle siddepladserne, der ventede på at blive fyldt op af tilskuere, har gjort et stort indtryk," lyder det fra Caroline i Familie Journal.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden