Lise-Lotte Lohmann: Jeg gider ikke optræde mere

Lise-Lotte Lohmann med Chris og Jens-Christian.

Lise-Lotte Lohmann med Chris og Jens-Christian.

Foto: Niels Henrik Dam
Skuespilleren Lise-Lotte Lohmann har mistet lysten til at underholde på scenen.

Lise-Lotte Lohmann har altid været kendt som en stor og glad pige. Det er hun sådan set stadigvæk, og Lise-Lotte snakker, skraldgriner og skaber høj stemning, som hun altid har gjort. Men hun er færdig med at gå på scenen for at sprede fest og glæde, som har været hendes kendemærke.

- Jeg gider ikke at optræde mere, siger Lise-Lotte i et stille øjeblik og tilføjer eftertænksomt:

- Jeg har ikke længere behov for, at folk klapper ad mig. Det har intet at gøre med, at jeg har fået sceneskræk. Den følelse er bare kommet listende stille og roligt, og nu har jeg taget min beslutning. Det er slut.

At Lise-Lotte oveni har en cellesygdom, har kun været med til at gøre det lettere at tage det svære valg.

- Sygdommen er ikke dødelig, og jeg vil understrege, at jeg har det godt. Medicinen bevirker imidlertid, at jeg bliver træt om aftenen, forklarer Lise-Lotte Lohmann.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Ægteskab uden sex

For nylig var hun på besøg hos syngepigerne i Bakkens Hvile, hvor hun også selv har slået sine folder gennem adskillige år.

- Det var rigtig hyggeligt, men det trak ikke i mig mere, erkender hun.

Til gengæld nyder Lise-Lotte at rejse rundt i sommerlandet sammen med sin gode ven og nabo, Chris Skytte, der er komponist.

- Vi har det som et ægteskab uden sex, griner de begge to i den hyggelige have ved Badepension Marienlund, der ligger i Skagen, hvor Lise-Lotte var sidst som 18-årig med sit nye kørekort.

På pensionen bor også hendes anden gode ven, operasangeren Jens-Christian Wandt.

- Vores venskab er som en fest. Lise-Lotte er den, jeg griner bedst med. Vi følger med i hinandens liv, selv om der godt kan gå 14 dage, uden vi ringer sammen, forklarer Jens-Christian, mens Lise-Lotte nikker ivrigt.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden