2. jun. 2018
Af Jan Schmidt

Lone Hertz: Derfor bliver det en pragtfuld sommer

Skuespiller Lone Hertz.
Skuespiller Lone Hertz.
Foto: Martin Høien
Den 79-årige skuespiller glæder sig til, at hun har hele familien samlet omkring sig.

Den skønne skuespillerinde Lone Hertz glæder sig denne sommer. Ikke blot på grund af det gode vejr, men fordi hendes yngste datter, Maria Lindhardt, atter vender hjem til Danmark – denne gang for at bo med sin mand, Wissam samt parrets to børn, sønne Liam og datteren Hana Rose. Det fortalte Lone Hertz for nylig i forbindelse med sin fødselsdag.

Skuespiller Lone Hertz, datteren Maria Lindhardt og hendes søn, Liam.
Skuespiller Lone Hertz, datteren Maria Lindhardt og hendes søn, Liam.
Foto: Martin Høien

Vender hjem til Danmark

Datteren Maria har gennem snart ti år boet og arbejdet i Libanon, men nu vender hun hjem til Danmark til en ny stilling i Danmission, og det glæder Lone Hertz sig til. Hun er nemlig vant til at have familien tæt på sig. Hendes søn, Steen Stig Lommer, er teaterdirektør på Grønnegårds Teatret, hvor også Lones ældste datter, Micaëla Strøbye, arbejder som administrationschef.

I forrige teatersæson havde Lone Hertz den fornøjelse at medvirke i forestillingen "Don Ranudo" netop på Grønnegårds Teatret, hvor hun spillede sammen med sønnen, der også stod på scenen. Til næste år, hvor Lone Hertz fylder 80 år, står hun igen på scenen, og hun fylder faktisk rundt, mens hun spiller med i Folketeatrets nyopsætning af klassikeren "Mød mig på Cassiopeia", og det glæder hun sig meget til.

Læs mere om: