30. jan. 2016
Af af Hanne Rask

Lone Hertz med barnebarnet Filippa i teatret

Lone Hertz og Filippa
Lone Hertz og Filippa
Foto: Krestine Havemann.
Lone Hertz nød en eftermiddag med barnebarnet, hvor de overværede ”Jean de France” på Folketeatret.

- At gå i teatret er faktisk den nemmeste måde at få set sine børnebørn på. De har jo så travlt med alt muligt, sagde Lone Hertz, da hun lørdag eftermiddag mødte op på Folketeatret for at se Holberg-forestillingen ”Jean de France” i selskab med sit barnebarn Fillippa, der går i 9. Klasse og er datter af Lones søn Steen Stig Lommer.

Besøgte lille Liam

Lone Hertz har dog også lige været i Libanon for at besøge et af sine andre børnebørn, 18 måneder gamle, Liam. Han er søn af datteren Maria, der er bosat i landet.

- Jeg SKAL derned. Sådan er det bare, når jeg har familie dernede, men jeg må da indrømme, at jeg ikke er SÅ vild med at være et sted, der ligger presset ind mellem flere krigshærgede lande. Men ellers er det nu et godt sted at være. Dog går der desværre ikke direkte fly fra Danmark, og jeg har da oplevet at måtte sove på gulvet i lufthavnen i Istanbul, fordi mit næste fly var forsinket, fortæller Lone Hertz, der har en stille drøm om, at datteren en dag finder på at flytte til Danmark med din familie.

Hvem er dine TV-favoritter? Stem og vind her!

Læs mere om: