7. nov. 2016
Af Helle Skram de Fries

Maria Lucia ramt af hjernerystelse

Maria Lucia Heiberg Rosenberg
Maria Lucia Heiberg Rosenberg
Foto: Birger Storm
Musicalstjernen Maria Lucia måtte erstattes i "Jordens Søjler" på grund af en hjernerystelse.

En lettere hjernerystelse har betydet, at musicalstjernen Maria Lucia Heiberg Rosenberg har måtte melde fra til foreløbig fem forestilllinger på "Jordens søjler" fra torsdag den 3. november - søndag 6. november (med dobbeltforstilling lørdag den 5. november).

Uheldet skete faktisk på Østre Gasværk Teater søndag den 30. oktober, hvor Maria Lucia Heiberg Rosenberg slog hovedet på en af de jernstænger, der er under publikumspodiet.

Det medførte en lettere hjernerystelsen, som den populære musicalstjerne var nødt til at tage alvorligt og dermed undgå at spille den store, krævende rolle.

Debut før planlagt

I stedet trådte hendes understudy Silke Biranell til og fik dermed sin debut i den store hovedrolle som Aliena, en måned før planlagt.

- Silke overtager efter planen rollen som Aliena fra den 4. december, hvor Maria Lucia skal videre i sit program. Vi ved ikke med sikkerhed, hvornår Maria Lucia er på scenen igen, men formentlig og forhåbentlig meget snart. Vi glæder os til at se hende igen, oplyser presseafdelingen på Østre Gasværk.

Men understreger samtidig, at Silke Biranell gør det absolut glimrende, og at hun, som understudy, naturligvis er helt klar til at springe ind og spille rollen.

Maria Lucia forhåbentlig klar igen

"Jordens Søjler", der baseret på Ken Follets succésroman af samme navn, spiller igen onsdag den 9. november, hvor alt tyder på, at Maria Lucia Heiberg Rosenberg vil være klar igen.

LÆS MERE: Maria Lucia: Min kæreste er mere skruk end mig

Og fra den 4. december er det fast Silke Biranell, der har rollen som Aliena, resten af spilleperioden, der går frem til 22. januar 2017.

Læs mere om: