Marie Louise Wille: Jeg blev jaloux

Foto:Flemming Jeppesen/Focus/AOP
Efter en sæson med hårdt arbejde på Aarhus Teater, skal Marie Louise Willie nu pleje kærligheden, sine børn og læse en masse.

Det blev ikke til en Reumert-pris for bedste kvindelige hovedrolle for Marie Louise Wille i denne omgang – for hendes hovedrolle som Snehvide i ”All My Dreams Come True” – men den 44 årige ”Sommer”-skuespiller har været glad for hovedrollen og for Reumert-nomineringen, fortæller hun i et interview i Børsen, der gik i trykken inden prisuddelingen.

Marie Louise Wille har godt kunnet mærke, at DR har genudsendt dramaserien ”Sommer”.

- Det er utroligt hvordan en TV-serie gør dig kendt. Lige pludselig kiggede alle på mig, så jeg tænkte, om jeg havde toiletpapir på kinden. Jeg har mest været på teatret, så jeg var ikke vant til opmærksomheden, fortæller Marie Louise Wille, der igen kunne nyde forholdsvis anonymitet, da hun farvede sit lyse hår mørkt. 

Det er tredje år, Marie Louise Wille er på Aarhus Teater, og før den store rolle som Snehvide spillede hun sammen med sin mand, Thomas Bang, i forestillingen ”Farlige forbindelser” – som mange kender fra filmen med Glenn Close, John Malkovich og Michelle Pfeiffer.

Skændtes så det bragede

- Det var sindssygt fedt og ufedt på samme tid. Her bagefter er jeg glad for, at vi gjorde det, men det var meget voldsomt, siger Marie Louise Wille til Børsen.

- Kærligheden betyder meget for mig og Thomas, og jeg må indrømme, at jeg blev meget jaloux, når Thomas skulle forføre på scenen, fortæller hun.

Marie Louise Wille blev kæreste med Thomas Bang i 1997. I dag har de børnene Tullulah Maria på 13 år og Uma på fire år.

Parret havde aldrig spillet sammen før, og nu pludselig var de sammen i et stykke om manipulerende kærlighed, og det kom pludselig lidt for tæt på, mener Marie Louise Wille.

- Kvinder har altid været vilde med Thomas, og lige pludselig havde jeg svært ved at adskille mine egne følelser fra marquisens. Vi skændtes, så det bragede. Op til premieren måtte vi bede mine forældre hente børnene, det var rædselsfuldt. Store roller griber ind i mit nervesystem,  siger Marie Louise Wille, der her efter Snehvide-rollen har fri i et par måneder, hvor hun skal pleje kærligheden, være sammen med sine børn og læse en masse bøger.   

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden