24. apr. 2017
Af Majken Munk

Mathias Käki fra Norskov og Vild med dans: Får super-rolle på teateret

Mathias Käki Jørgensen
Mathias Käki Jørgensen
Foto: Hanne Juul
Den charmerende ”Vild med dans”-stjerne Mathias Käki Jørgensen skal nu prøve kræfter med de skrå brædder, når han til september skal spille med i teateropsætningen af den norske TV-serie ”Skam”.

Vi kender ham bedst i en rumba på dansegulvet i ”Vild med dans” eller i rollen som den unge ishockeyspiller Oliver Bondesen i TV 2-serien ”Norskov”. Men nu bliver det muligt at se Mathias Käki Jørgensens talenter på teaterscenen, når Aveny-T til september har premiere på en dansk opsætning af ”Skam”.

Det er den meget poplære, norske ungdomsserie ”Skam”, som forestillingerne vil tage udgangspunkt i. Hver forestilling omhandler en sæson i serien, derfor vil det i alt være fire forestillinger, Aveny-T opsætter som de eneste i verden, da tetaret har fået eksklusive rettigheder til at dramatisere ”Skam”.

Et år med Skam og Norskov

Mathias Käki Jørgensen skal spille Isak, der i starten er lidt i periferien, men som bliver hovedpersonen i tredje forestilling, som forventes at få premiere i sæsonen 2018/ 2019.

Det er først til august, at arbejdet med teaterversionen af TV-serien ”Skam” for alvor begynder. Derfor passer det også perfekt for den 22-årige skuespiller, der netop nu er i gang med optagelserne til anden sæson af ”Norskov” i Frederikshavn, som skal gøres færdig inden teatret kalder.

Mathias Käki Jørgensen mistede sin mor til cancer

Læs mere om: