Lørdag, 6. februar 2016 — af Casper Nielsen

Max Hansen gift igen

Foto: Signe Elisabeth Slot
Revyskuespilleren fejrede sit kobberbryllup med sit livs Inge Sommer ved at blive gift igen. Præsten Flemming Pless gav brudeparret sin velsignelse i Christianskirken.
Max Hansen og hans kone Inge Sommer er blevet gift – igen. Torsdag den 4. februar kunne de fejre deres kobberbryllup. Hvem er dine TV-favoritter? Stem og vind her! Da var det tolv et halvt år siden, at Max Hansen kækt sagde ” Ja tak …”, da præsten Flemming Pless ved alteret i Christianskirken i København spurgte, om han ville have Inge Sommer "som hos ham stod" til sin brud. Torsdag gentog Flemming Pless sin velsignelse, da parret gik op af gulvet i samme kirke. - Vi er meget glade og lykkelige, siger Max Hansens hustru Inge Sommer til BILLED BLADET.

Sønnen skal konfirmeres om to måneder

- Det var sådan en dejlig dag, for tolv år et halvt år siden, og allerede om natten besluttede vi os for, at det ville vi gøre igen. Vi kunne også have valgt at gifte os igen på en strand, men valgte altså Christianskirken, fordi vi har sådan et godt forhold til Flemming Pless. Og fordi vi har en søn, Sebastian, som skal konfirmeres om to måneder, så vi skal have fest inden længe igen, fortæller kobberbruden. Parret fik to ens læderarmbånd med sølvengle i gave af smykkekunsteren Mads Heindorf. - Han har været meget generøs, og i det hele taget mærkede vi så meget kærlighed fra alle gæsterne, fortæller en glad Inge Sommer.

Max Hansen og Inge Sommer omgivet af venner

Skuespillerinden Anne Karin Broberg, som Max Hansen lavede de populære ”Revyperler” med sidste sommer, og skuespilleren Rasmus Krogsgaard sang for parret i kirken, og Danish Minis leverede derpå maden til privaten, hvor dagen blev fejret til ud på de små timer. Inge Sommer og Max Hansen blev gift den 3. august 2003, hvor deres søn Sebastian dengang var to år gammel. Dengang blev dagen fejret med høj sol, reception på Gl. Strand og efterfølgende fest for 53 gæster på Restaurant Gastronomique. Max Hansen har været gift to gange tidligere. I 1989 med kollegaen Jeanne Boel, og i 1996 med Tine Damsgaard. Men tredje gang var altså så godt, at det var værd at gøre igen.

Se billederne fra den rørende dag:

GALLERI: Max Hansen og Inge Sommer gift igen

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden