Molly Blixt Egelind: Min kæreste læser højt for mig

Molly Egelind.

Molly Egelind.

Foto: Alex Tran
Skuespilleren, der er datter af Søs Egelind, slapper bedst af, når kæresten Benjamin læser for hende.

Molly Egelind har en travl hverdag på Skuespillerskolen i Odense, og når hun skal slappe af, findes der ikke noget bedre, end at hendes kæreste, skuespilleren Benjamin Katzmann Hasselflug, sidder ved siden af hende med en bog i hånden.

- Min hverdag foregår i højt tempo og kræver overskud, så derfor er min søvn ekstra vigtig for mig. Hvis jeg er rigtig heldig, får jeg min kæreste til at læse højt for mig, til jeg falder i søvn. Det er noget af det mest hyggelige, der findes, siger Molly Blixt Egelind Eurowoman og tilføjer:

- Lige nu er vi i gang med ”Lille ­Allan – den menneskelige antenne” af Peter Frödin og Line Knutzon, som er skøn og perfekt til formålet.

Dans og fægtning

Når Søs Egelinds 26-årige datter ikke studerer, så bruger hun en del timer på at træne.

- Alle mine skoledage starter med fem kvarters morgentræning med mine medstuderende. Det er skønt, fordi kroppen bliver vækket, og jeg får energi til resten af dagen. Vi dyrker skiftevis yoga, pilates, styrketræning, aerobic og cirkeltræning – og fra tid til anden også dans og fægtning, siger Molly Blixt Egelind og fortsætter:

- Desuden løber jeg en kort tur et par gange om ugen for at få brændt nogle stresshormoner af. Mange synes, at jeger irriterende sund – men det virker.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden