19. sep. 2015
Af af Helle Skram de Fries

Molly Blixt Egelinds teaterdebut: En fantastisk aften

Seks stærke kvinder på Betty Nansen Teatret. Molly Blixt Egelind sex yderst til venstre.
Seks stærke kvinder på Betty Nansen Teatret. Molly Blixt Egelind sex yderst til venstre.
Foto: Lars H. Laursen/BILLED-BLADET
Der var bimlende fuldt hus ved premieren på "Madame de Sade", der er første forestilling med det nye chef-team Vibeke Windeløv og Stefan Larsson ved roret.

Det blev på alle måder en kæmpe succes, da den nye chef-duo på Betty Nansen Teatret, Vibeke Windeløv og Stefan Larsson holdt premiere på deres første forestiling "Madame de Sade".

Det blev et tilløbsstykke, og de mange premieregæster fyldte godt op foran teatret, inden de blev ringet ind på deres pladser - klar til at se seks stærke, kvindelige skuespillere på scenen: Kirsten Olesen, Sonja Richter, Marie Louise Wille, Cecilie Stenspil, Sonja Oppenhagen og Molly Blixt Egelind.

Et intenst stykke om seks kvinder, der på hver deres måde har haft en relation til den samme mand, Marquis de Sade - og samtidig har både indviklede ud udviklende relationer indbyrdes.

Der er mange ord på scene, og der er meget at tage imod for publikum, der til gengæld også får rigtig meget med hjem.

Molly Egelind: Mor var barnepige

For 27-årige Molly Blixt Egelind var det hendes teaterdebut, og det var en glad og lettet debutant, BILLED-BLADET mødte efter forestillingen.

- Det har været en skøn proces, og det var en fantastisk aften. Jeg er meget beæret over at få min debut sammen med så dygtige skuespillere.

Molly Blixt Egelinds skuespillermor, Søs Egelind, så forestillingen til forpremieren dagen før.

- Så i aften passer hun min datter, fortalte Molly Egelind, der er mor til lille Elinor

Madame de Sade spiller frem til 25. oktober.

Læs mere om: