Morten Kjeldgaard om ny musical: En helt speciel oplevelse

Morten Kjeldgaard

Morten Kjeldgaard

Foto: Kaspar Wenstrup

Morten Kjeldgaard har i mange år kastet sig ud musicalens verden ved siden af "Vild med dans", men til næste år bliver de to ting forbundet, når "Vild med dans - the musical" har premiere.

Søndag, 7. april 2019 - af Christinna Braun

Dansestjernen Morten Kjeldgaard har de sidste tretten år lavet musicals, så han ved efterhånden, hvad det handler om.  

TILBUD PÅ BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan!

TILBUD PÅ BILLED-BLADET
Klik her og læs hvordan!

Næste år skal Morten Kjeldgaard spille med i ”Vild med dans – the musical”, og han fortæller, at denne gang bliver det noget helt specielt.

- ”Vild med dans”-verdenen er så vild og kontrastfyldt. Man går fra at være på kanten af gråd og så til at man næste er det lykkeligste i verden, fortæller Morten Kjeldgaard og tilføjer.

- Og så bliver det selvfølgelig en helt specielt oplevelse, fordi jeg skal spille mig selv.

Ukendte dansere

I ”Vild med dans – the musical” skal Morten Kjeldgaard, Michael Olesen og Asta Björk spille sig selv som professionelle dansere, mens deres nydansere skal forestille at være helt almindelige danskere.

I musicalen er det nemlig første gang, det ikke er kendisser, der får lov til at danse hver fredag, og det koncept er Morten Kjeldgaard vild med.

- Hvert år i ”Vild med dans” skriver folk til os: ”Hvornår må vi være med?”, og det var noget af det, jeg faldt allermest for ved denne musical. Det er eddermame godt set, siger Morten Kjeldgaard.

"Vild med dans - the musical" har premiere den 22. februar 2020.