20. mar. 2018
Af Juliane Olsen

Musicalaktuelle Lise Baastrup fylder 34 år

Gustav Wolter og Lise Baastrup
Gustav Wolter og Lise Baastrup
Foto: Martin Høien / BILLED-BLADET
Skuespilleren Lise Baastrup er lige nu aktuel i musicalen ”Midt om natten”, og på tirsdag kan hun fejre sin 34-års fødselsdag.

Der har været fuld fart på karrieren, siden Lise Baastrup brød igennem i rollen som Hjørdis i TV 2-serien ”Rita” tilbage i 2012.

Skuespilleren er lige nu er aktuel i rollen som Susan Himmelblå i musicalen ”Midt om natten”, hvor hun spiller over for Lisbet Dahls søn, Gustav Wolter. De seneste år har hun også haft succes som revyskuespiller.

Torsdag var der premiere på den stort opslåede musikalske fortolkning af Erik Ballings film ”Midt om natten” fra 1984.

Lise Baastrup glædede sig til premieren

- Jeg er meget glad lige nu. Publikum har modtaget den, som jeg ønskede, sagde Lise Baastrup til BILLED-BLADET efter premieren.

Hun lagde samtidig ikke skjul på, at hun havde glædet sig til at servere forestillingen efter mange ugers prøver.

Privat danner Lise Baastrup par med Lisbet Dahls anden søn, scenografen Jacob Dahl, som hun mødte under arbejdet med Cirkusrevyen.

Forestillingen skal rundt i landet

Derfor har hun lært familien Dahl godt at kende, inden hun kastede sig ud i at spille over for Lisbet Dahls yngste søn, Gustav Wolter, i forestillingen.

”Midt om natten” spiller i Tivoli indtil den 29. april, hvorefter forestillingen skal på turné rundt i landet, og der var allerede før premieren solgt næsten 100.000 billetter.

Dermed kan Lise Baastrup se frem til et travlt forår.

Læs mere om: