16. jan. 2020
Af Stine Ramlyng

Musicalstjerne Maria Lucia gravid: Mit livs største eventyr

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/mariatop.jpg
Foto: Birger Storm
Hun er en eftertragtet musicalstjerne og har i øjbelikket travlt med prøverne til sin næste store forestilling. Men nu venter et helt nyt og spændende eventyr med kæresten Albin Ljungqvist.

Når Susanne Bier og Thomas Helmigs romantiske musicalkomedie "Den skaldede frisør - The muscial" får premiere 5. marts bliver det med en gravid Maria Lucia i hovedrollen.

35-årige Maria Lucia Heiberg Rosenberg skal spille den vordende brud Astrid, der i forestillingen skal giftes med Patrick i skikkelse af Silas Holst.

I Virkeligheden banker hendes hjerte for kæresten Albin Ljungqvist, som hun netop har afsløret, at hun blev forlovet med tilbage i december 2018. Og nu venter det forlovede par også barn sammen.

Maria Lucia skal være mor til sommer

Den gravide sangerinde skal nedkomme til sommer, og derfor er det planen, at Maria Lucia Heiberg Rosenberg også er med, når musicalen rykker videre til Musikhuset i Aarhus, hvor der er premiere den 24. april.

- Jeg står pt midt i mit livs største eventyr, og jeg er både nervøs, fordi alt er så nyt og føles så anderledes lige nu, men også virkelig spændt på rejsen, og jeg glæder mig helt enormt til at møde det lille vidunder, som naturligvis kommer i første række nu.

- Jeg agter at lytte til min krop, så jeg ikke overbelaster mig selv, men ser også frem til fortsat at kunne være med i Den skaldede frisør, siger Maria Lucia.

https://imgix.billedbladet.dk/tarzanbroed.jpg
Foto: Martin Høien

Klar med vikar

Skuespiller Frederikke Vedel er understudy på rollen og overtager for Maria Lucia, hvis det skulle blive nødvendigt.

Og hos folkene bag musicalen glæder man sig på musicalstjernens vegne.

- Jeg er så glad på Maria Lucia og hendes kærestes vegne, og vi vil glæde os til at have en lille, ny vokalist in spe med på scenen, i den tid der kommer. Som alle professionelle ved, så giver en graviditet sangstemmen et godt og kærligt boost, så jeg tør slet ikke tænke på, hvor velsyngende Maria bliver i Den skaldede frisør, udtaler producent Jesper Winge Leisner fra One and Only Musical Teater.

Må trække sig fra anden musical

De lykkelige omstændigheder betyder dog, at Maria Lucia Heiberg Rosenberg senere på året må træde ud af forestillingen "She loves you", som får verdenspremiere den 19. juni på Det Kongelige Teaters Gamle Scene i København, men her har man allerede sig sikret sig sangeren og skuespilleren Rikke Hvidbjerg til at løfte opgaven i stedet.

Læs mere om: