Torsdag, 28. april 2022 — af Laura Dalgård Hansen

Niels Olsen er fortrøstningsfuld: Lisbet Dahls afløser i Cirkusrevyen er fundet

Henrik Lykkegaard, Lisbet Dahl, Carsten Svendsen, Merete Mærkedahl og Niels Olsen medvirker i 2022-sæsonen af "Cirkusrevyen". 
Henrik Lykkegaard, Lisbet Dahl, Carsten Svendsen, Merete Mærkedahl og Niels Olsen medvirker i 2022-sæsonen af "Cirkusrevyen".
Foto: Kaspar Wenstrup
Lisbet Dahls stopper som instruktør for Cirkusrevyen efter denne sæson, og hendes afløser er fundet.

Det var tibage i 1974, at Lisbet Dahl havde debut på de skrå brædder i Cirkusrevyen, og lige om lidt tager hun hul på sin sæson nummer 34.

Det bliver også hendes sidste, for Lisbet Dahl siger efter denne sæson farvel til Teltet på Bakken.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ny instruktør

Det er ikke ’bare’ en af de faste skuespiller, der takker af, for gennem de sidste mange år har hun også fungeret som revyens instruktør. Også det er snart slut.

Det er endnu ikke offentliggjort, hvem der skal tage over for Lisbet Dahl i 2023, men Niels Olsen synes, der er blevet fundet en god erstatning.

- Det et jeg meget fortrøstningsfuld omkring. Kunsten er at føre den flotte tradition videre og samtidig måske gøre det på en lidt ny måde, fortæller Niels Olsen, som skal stå på scenen sammen med Lisbet Dahl i hendes finalesæson.

Mangeårigt samarbejde

De to har ad mange omgange arbejdet sammen i Cirkusrevyen.

- Lisbet har en enorm erfaring, så det kan fungere, at hun både er instruktør og spiller med, men som udgangspunkt synes jeg, det er bedst, at instruktøren sidder i salen og kan følge det til dørs uden selv at stå på scenen, siger den 62-årige Niels Olsen.

Han var selv instruktør for Cirkusrevyen i slutningen af 1990’erne.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden