26. mar. 2018
Af Karina Didriksen

Niels Olsen og hustruen ramt af snestorm i New York

Joy-Maria Frederiksen og Niels Olsen
Joy-Maria Frederiksen og Niels Olsen.
Foto: Birger Storm
En snestorm betød, at skuespillerparret Niels Olsen og Joy-Maria Frederiksen strandede i New York under deres ferie.

Ægteparret Niels Olsen og Joy-Maria Frederiksen fik en lidt anderledes slutning på deres USA-tur, end de havde regnet med.

- Vi kom lige hjem fra New York i går efter en uges ferie, og der var vi strandet, fortalte Joy-Maria Frederiksen, da hun var til åbningen af Grøften i Tivoli, og fortsatte:

- Det var strålende solskin hele ugen, og så havde vi én dag med snestorm – det var den dag, vi skulle flyve hjem. Så alle flyafgange blev aflyst, og det var rigtig irriterende!

Revy i Odense

Skuespillerparret var på ferie med Niels Olsens bror og hustru, men de skulle skynde sig hjem til et møde med Odense Sommerrevy, som Niels Olsen medvirker i, og Joy-Maria Frederiksen instruerer.

- Vi havde fået hele slænget samlet, og det er altså svært med vores kalender, som altid er kaos. Men på grund af forsinkelsen nåede vi kun at være med til mødet den sidste halve time, forklarede Joy-Maria Frederiksen.

Hun var i Grøften uden sin mand, men senere på aftenen gjorde han hende selskab, da de var til premieren på ”Rytteriet – Live i Tivoli”. Her medvirkede Bodil Jørgensen, som også er med i årets revy i Odense, der har premiere i maj.

Læs mere om: