Lørdag, 19. marts 2016 — af Maria Rode Olsen

Niels Olsen og Thomas Mørk i ny Tivoli-forestilling

Niels Olsen, Kristine Yde, Mads Knarreborg og Thomas Mørk.
Niels Olsen, Kristine Yde, Mads Knarreborg og Thomas Mørk.
Foto: Jeppe Michael Jensen
Niels Olsen og Thomas Mørk er med på den korte rolleliste, når Tivoli til næste forår viser "De 39 trin" i glassalen.

De har spillet sammen hundredevis af gange før, men alligevel mener Niels Olsen, det er noget helt særligt når Thomas Mørk og han indtager Tivolis glassal med Kristine Yde og Mads Knarreborg til næste år, når teaterstykket "De 39 trin" får premiere til februar.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Der er to sådan nærmest klovneagtige roller, der skal spille alle de her mange mange roller. Og der har Thomas og jeg jo arbejdet sammen, siden vi gik på teaterskolen, så det er på en måde oplagt, og vi glæder os enormt meget til det, siger Niels Olsen.

Til sammen skal Niels Olsen og Thomas Mørk spille 126 roller i løbet af forestillingens 100 minutter, og uden store og flotte kulisser er de med til at skabe rammen om historiefortællingen.

Niels Olsen og Thomas Mørk klar med gammelt Hitchcock-hit

"De 39 trin" er baseret på Alfred Hitchcocks film af samme navn fra 1935, der siden er blevet lavet til et populært og humoristisk teaterstykke, der med stor succes har spillet på blandt andet Broadway og i Londons West End i mange år.

Mads Knarreborg og Kristine Yde udgør resten af den lille flok skuespillere, der er med på scenen. Mads Knarreborg som historiens hovedrolle, der er på flugt, og Kristine Yde som stykkets tre kvindelige roller.

Mads Knarreborg er den eneste på scenen, der ikke før har set forestillingen, hvor fire skuespillere, en lille smule røg og så få rekvisitter som muligt skaber hele historien, men det ser han ikke som en dårlig ting.

- Det er derfor, jeg synes, det at være teaterskuespiller er det fedeste. Det er en stiløvelse at ramme stemningen fra filmen også, og få det til at fungere med de tre andre, som skal være handlingsskabende. Idet jeg er på flugt gennem hele stykket, skal der være fare på fære, og det skal de skabe sammen med mig, så jeg tror det bliver fedt, konstaterer Mads Knarreborg.

"De 39 trin" får premiere i Glassalen, Tivoli til februar 2017, men allerede nu kan der købes billetter via Tivolis hjemmeside.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden