17. jun. 2019
Af Casper Nielsen

Niels Olsen stopper i Odense Sommerrevy: Erstattes af Passers barnebarn

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/hold_2020_hoej_opl.jpg
Foto: Odense Sommerrevy Pr
Mathilde Passer, barnebarn til Dirch Passer, spiller med i næste års Odense Sommerrevy.

Mathilde Passer – barnebarn til Danmarks vel nok største komiker nogensinde Dirch Passer – debuterer næste år som revyskuespillerinde i Odense.

Sammen med en anden revydebutant, Stig Rossen, erstatter hun Niels Olsen og Sofie Lassen-Kahlke fra årets revyhold.

- Det er et scoop. Jeg har holdt øje med Mathilde på Aarhus Teater, hvor jeg også selv er uddannet, og jeg var slet ikke i tvivl, da jeg så hende optræde i ”Jeg er sgu min egen” på Nørrebro Teater, siger revydirektør Lars Arvad.

- Mathilde var tændt på ideen. Hun var i Odense og se os og var meget imponeret over set up’et med teltet på Fruens Bøge. Så det var bare fedt at kunne sikre sig hende, før andre fik ideen, siger Arvad.

- Men er det ikke meget modigt at køre med to revy-debutanter?

- Nu er Stig Rossen jo ikke debutant, men en meget erfaren herre, der har sin egen force i sangen og et stort publikum. Og resten af grundstammen – Thomas Mørk, Vicki Berlin og jeg selv er tilbage, sammen med kapelmester Morten Wedendahl og instruktør Joy-Maria Frederiksen.

- Hvorfor skal Niels Olsen ikke være med?

- Niels skal ud med musicalen ”Den skaldede frisør” (fra 24. maj 2020, red.). Det har vi længe vidst, men det er også godt at skifte lidt ud for overraskelsernes skyld, så det ikke bare bliver det samme, siger Arvad, der glæder sig over, at årets nu afsluttede revy landede på over 26.000 solgte billetter.

- Sidste år solgte vi 21.000 biletter– og mandag morgen åbnede vi billetkontoret for næste års revy og har allerede solgt 1.400 billetter – det er allerede to forestillinger. Så det er svært at få armene ned, siger Lars Arvad.

Læs mere om: