Nissebanden genforenet: Sofie Pallesen overtager sin mors rolle

Foto: Niels S. Andersen
I en ny familiemusical om Nissebanden skal Sofie Pallesen spille nissen Gemyse. I de elskede tv-julekalendere var det hendes mor, Kirsten Peuliche, der havde den rolle.

Mange generationer har hygget sig med Lunte, Gemyse og Skipper i de populære julekalendere om Nissebanden, og snart genforenes hele banden i familiemusicalen ”Nissebanden i Julemandens Land”. 

For selv om nogle af skuespillerne er helt nye i Nissebanden-sammenhæng, er der også flere, der har en særlig forbindelse til de elskede tv-julekalendere.  

I mors nissespor

Man kan for eksempel se frem til at opleve Sofie Pallesen i rollen som Gemyse. Og hun vil have en stor lighed med sin karakter, for det var hendes mor, Kirsten Peuliche, der i sin tid spillede Gemyse.

Sofie Pallesen har også en anden særlig forbindelse til julekalenderen. Det var nemlig hendes far, Per Pallesen, der instruerede "Nissebanden i Grønland".

Foto: Niels S. Andersen

Fra venstre ses Trine Pallesen, Kirsten Peuliche, Per Pallesen og Sofie Pallesen. 

Flemming Jensen som Fiffig Jørgensen

I "Nissebanden i Julamandens Land" kan man også glæde sig til gensyn med Nissebandens far, Flemming Jensen, der var været med i alle tre tv-julekalendere, samt Ann Hjort, der har spillet Puk. 

Flemming Jensen har skrevet forestillingen, men det bliver ikke ham, der skal spille grødnissen Lunte. Han mener med egne ord, han er blevet for tyk til den forestilling, fremgår det af en pressemeddelelse.

Han skal i stedet spille Fiffig Jørgensen, mens Ann Hjort skal spille bibliotekar. 

I de øvrige roller kan man glæde sig til at se blandt andre Pernille Schrøder som fru Fiffig-Jørgensen, Thomas Mørk som Skipper og Peter Gilsfort som Hr. Mortensen. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

”Nissebanden i Julemandens Land” kan opleves i Teltet på bakken fra den 21. november til den 20. december 2020.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden