Nu kommer Pretty Woman som musical: Marys favoritdesigner står bag kostumerne

I filmen ”Pretty Woman” spiller Julia Roberts og Richard Gere hovedrollerne.

I filmen ”Pretty Woman” spiller Julia Roberts og Richard Gere hovedrollerne.

Foto: MEGA og Miklos Szabo
Det er en af kronprinsesse Marys yndlingsdesignere, der har fået den fornemme opgave at kreere kostumerne til musicalversionen af filmhittet.

Designer Søren Le Schmidt er et hit blandt både kendte og kongelige – bl.a. hos kronprinsesse Mary, der ved flere lejligheder har båret hans flotte kreationer.

Nu står stjernedesigneren så over for en ny, stor opgave – han skal nemlig designe kostumerne til den danske musicalversion af ”Pretty Woman”.

Dermed skal han altså kreere og fortolke de ikoniske kostumer, som vi kender så godt fra filmklassikeren – bl.a. Vivians ikoniske røde gallakjole.

Søren Le Schmidt
Foto: Emilia Staugaard

Søren Le Schmidt

Det er første gang, at Søren Le Schmidt skal være kostumedesigner på en musical, og han glæder sig til opgaven:

- Jeg glæder mig enormt meget til hele projektet. At dykke ned i slut 80’er / start 90’er-moden og lege med de forskellige stilarter, synes jeg er vildt inspirerende. I filmen ”Pretty Woman” er der så mange ikoniske outfits, som jeg virkelig glæder mig til at give et Søren le Schmidt-touch og samtidig opdatere til en 2022-version, siger Søren Le Schmidt i en pressemeddelelse.

I den danske musicaludgave af ”Pretty Woman” bliver det skuespillerne Nina Maria Schjødt Lybæk-Hansen og Tomas Ambt Kofod, som går i Julia Roberts’ og Richard Geres fodspor i rollerne som forretningsmanden Edward Lewis og den prostituerede Vivian Ward.

Nina Maria Schjødt Lybæk-Hansen og Tomas Ambt Kofod spiller Edward og Vivian.
Foto: Miklos Szabo

Nina Maria Schjødt Lybæk-Hansen og Tomas Ambt Kofod spiller Edward og Vivian.

Musicalen blev første gang opsat på Broadway i 2018 med musik komponeret af superstjernen Bryan Adams, og nu er det så blevet Danmarks tur til at opleve ”Pretty Woman” på de skrå brædder.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

”Pretty Woman: The Musical” får premiere i Tivolis Koncertsal 14. september 2022 og skal derefter landet rundt på en stor danmarksturné.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden