Ørkenens Sønner i sorg over dødsfald

Henrik Kofoed
Henrik Kofoed
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Kirsten Olesens afdøde mand, Ole Ousen, vil blive savnet af sine musikalske brødre.

Herrelogen Ørkenens Sønner har mistet et elsket medlem, nu hvor musikeren Ole Ousen er død af kræft. Ole Ousen, som var gift med skuespilleren Kirsten Olesen, var med på guitar i Ørkenens Sønner fra begyndelsen i 1991, så han efterlader et stort tomrum hos sine ørkenbrødre.

- Det er utroligt sørgeligt. Selvfølgelig mest for Kirsten Olesen, der nu mister sin mand. 70 år er ingen alder. Det er alt for tidligt at forlade denne verden, siger Henrik Kofoed fra Ørkenens Sønner til BT.

Før ørken-sønnernes seneste show ”Varm luft i kanal Grande” måtte Ousen melde fra på grund af sin sygdom - til savn for Oles kolleger.

- Han var en stor humorist. Han havde den tørreste humor. Han kunne være helt utroligt uforskammet, uden at vi andre bemærkede noget. Først og fremmest var Ole en meget, meget dygtig musiker. Han var så hamrende musikalsk, en mand med en stor stilfornemmelse. Og så var han en god kammerat. Når det skete, at vi var lidt forsinkede op til showstart, var Ole klar til at underholde med sin banjo, indtil vi var klar. Som vi plejede at sige: ”Ole stå vagt med din banjo’. Det gjorde han. Han var ikke typen, der sagde, "jeg er musiker og kun det", siger Kofoed.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden