Oliver Bjerrehuus ramt af uheld

Oliver Bjerrehuus

Oliver Bjerrehuus

Foto: Miklos Szabo
Trods et slemt fald på cyklen, forsikrer realitystjernen Oliver Bjerrehus, at han nok skal blive klar til rollen som Topper i "Kærlighed ved første hik! - The musical".

Oliver Bjerrehuus, 42, ser frem til at medvirke i musicalversionen af klassikeren “Kærlighed ved første hik!”, hvor han blandt andre spiller sammen med Sofie Lassen-Kahlke som Anja og Robert Hansen som Viktor. 

Men den kommende skuespiller var fraværende til pressemødet på “Kærlighed ved første hik! – The Musical” af en helt særlig grund. 

Kan ikke bevæge sig

 

Realitystjernen var faldet på sin cykel og havde slået sig slemt.

- Da jeg var med i programmet ”Stjerner på Vippen”, fik jeg et knæk i ryggen, så lige nu kan jeg ikke rigtig bevæge mig, efter jeg røg ned i asfalten med min cykel, fortalte Oliver Bjerrehuus, da BILLED-BLADET fangede ham på mobilen.

Han har tidligere haft to diskusprolapser, men lover, at han nok skal blive klar til den nye musical, der har premiere 20. september i Tivolis Koncertsal.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Glædeligt overrasket

Oliver Bjerrehuus, der ikke tidligere har spillet professionelt skuespil, blev meget overraskede, da han fik tilbudt rollen, men tager det som en spændende udfordring, når han skal spille rollen som playboy’en Topper.

- Jeg skal bage på Anja, fortæller han med et grin.

Foto: Miklos Szabo

 

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden