Tirsdag, 13. august 2013 — af Dorte Quist

Patricia Schumann:: Patricia Schumann tøvede med at sige ja til Zirkus Nemo

Patricia Schumann
Patricia Schumann
Foto: Martin Høien
Hendes barndom i cirkusfamilien hæmmer hende i "bare at være Patricia", men alligevel er hun midlertidig tilbage i manegen med Søren Østergaards cirkus.

Da Patricia Schumann fik tilbuddet om at optræde her i sommer med Søren Østergaard i hans Zirkus Nemo, tøvede hun med at sige ja. Det var hendes barndom og rødder i cirkusmiljøet, der pludselig stod meget tydelig for hende igen, og selv om hun er stolt af sin cirkus-famillie, så ser hun i dag som 37-årig sig selv som professionel skuespiller.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- På grund af mit efternavn er jeg altid blvet forbundet med min cirkusfamilie, som jeg er sindssygt stolt af. Men det har også været hæmmende, at jeg ikke bare har kunnet være Patricia. Dybest set var jeg dog godt klar over, at jeg var dum, hvis jeg sagde nej til Nemo, siger Patricia Schumann til BT.

Så nu turnerer hun Danmark tyndt sammen med Søren Østergaards crazy-zirkus, hvor hun har roller som både en transseksuel kanonkonge, en gammel mand og en klodset cirkusprinsesse!

- Jeg er 100 procent 'zirkus-prinsesse' indtil 14. september. Jeg er skuespiller. Det er mit liv og mit arbejdet og det her - Zirkus Nemo - er en del af det, siger Patricia Schumann.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden