Lørdag, 13. juni 2015 - af Hanne Rask

Peter Mygind og søn sammen i autentisk teaterstykke

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Peter Mygind instruerer blandt andre sin søn, Julius, i stykket "Det gør kun ondt én gang", der lige har haft premiere.

 -Det er dejligt at kunne den slags sammen, siger Peter Mygind, hvis historie har gentaget sig, nu hvor han har fået sin søn, Julius, med på scenen. Selv startede han på sin mors, Jytte Abildstrøms, teater, da han var 19 år. Nu instruerer han sin  23-årige søn i stykket "Det gør kun ondt én gang", der spiller frem til den 20. juni på Teateret Republique på Østerbro i København. Stykket er en autentisk historie om den danske pige, Diana, der efter en hård barndom og en kamp mod "systemet" får styr på sit liv.

Måtte undvære mor Lise ved premieren

Stykket havde premiere i onsdags, og succesen var hjemme for både far og søn, der dog desværre måtte undvære deres mor og hustru, Lise Mühlhausen, der i sidste uge blev ramt af kramper og mistede bevidstheden på en ferie i Grækenland. Her blev hun indlagt, og Peter Mygind måtte forlade prøverne på Republique og haste til Grækenland for at være hos sin kone. Heldigvis er hun hjemme nu og har det bedre. 

-Efter omstændighederne har hun det godt, men ikke godt nok til at kunne være her i aften, og ingen ved stadig rigtig, hvorfor hun fik de kramper, sagde Peter Mygind på premieredagen i onsdags.

Læs iøvrigt hele far/søn-interviewet med Julius og Peter Mygind i denne uges udgave af BILLED-BLADET. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden