3. jun. 2016
Af af Helle Skram de Fries

Peter Reichhardt stoppet som chef i Tivoli efter kun ni måneder

Peter Reichhardt
Peter Reichhardt
Foto: Martin Høien
Hvad der lignede et drømmejob, stoppede brat. Skuespiller Peter Reichhardt har forladt stillingen som programchef i Tivoli.

Det blev kun til ni måneder i chefstolen for skuespilleren Peter Reichhardt, der ellers var udset til at være den helt rigtige programchef i Tivoli.

I den nyoprettede stilling skulle den 49-årige, tidligere chef for Mungo Park være med til at udbygge Tivolis succces med blandt andet musicals og revy. Tivolig har nemlig haft succes med både Tivolirevyen "TAM TAM" og musicals som "Grease" i 2014, "Dirty Dancing" i 2015 og "Hairspray" i 2016.

Men, ifølge Tivolis pressechef Torben Plank, var kulturdirektør i Tivoli, Nikolaj Koppel, og Peter Reichhardt ikke det rigtige match.

- Det har intet med Peter Reichhardts kvaliteter at gøre. Dem har han masser af, og vi havde da også rigtig store forventninger til ham. Men nogen gange er der altså bare nogle brikker, der ikke passer sammen i puslespillet. Og så er det jo, alt andet lige, bedre for alle parter at stoppe. Så den beslutning har Nikolaj Koppel og Peter Reichhardt taget i fælleskab, forklarer Torben Plank.

Drømmer du om en gratis rejse? Klik her!

Vi går i tænkeboks

Pressechefen pointerer også, at de ni måneder Peter Reichhardt nåede at være ansat på ingen måde er spildte.

- Abslout ikke, det arbejde der er lavet, går vi videre med.

Om stillingen skal slås op og besættes med en anden, er der ikke taget stilling til.

- Nu går vi i tænkeboks og finder ud af, hvad vi gør fremadrettet. Det var da selvfølgelig ærgerligt, at det ikke gik, men Tivoli er også en speciel forretning, lyder det fra Torben Plank, der dog er overbevist om, at det nok skal lykkes af få endnu mere gang i teaterdelen.

- Og jeg talte med Peter Reichhardt tidligere. Han er afklaret og tager det fint.

LÆS MERE: Peter Reichhardt styrer fadøllet

Læs mere om: