13. jun. 2019
Af Ulrik Ulriksen

Peter Schrøder til sønnens smukke kærlighedsfest i Svendborg

Peter Schrøder.
Peter Schrøder.
Foto: Lars H. Laursen
Den danske skuespiller Peter Schrøder har gjort sig flot bemærket gennem sin karriere. Forleden nød han at være til sin søn Mikkel Schrøders bryllup i Svendborg, og i dag kan han ovenikøbet fejre sin 73-års dag.

Med stort smil og overskud ankom Peter Schrøder i weekenden til Svendborg for at være med til sin og Hanne Uldals søn Mikkel Schrøders smukke kærlighedsfest med Christine Astrid Nielsen. Schrøder var i fin form og nød at se sin søn lykkelig og forelsket til vielsen i kirken på Fyn.

I dag kan Schrøder så nyde sin 73-års fødselsdag og se fremad mod nye udfordringer som skuespiller og instruktør samt se tilbage på en fornem karriere.

Peter Schrøder genkendt af unge fans

Schrøder har været tilknyttet og haft store roller på Det Kongelige Teater, Hvidovre Teater og Betty Nansen Teatret. På det store lærred har han blandt andet gjort sig bemærket i familiefilm som Gummi Tarzan, Busters Verden og Krummerne. Filmene ses stadig i dag af den nye generation, og derfor bliver Peter Schrøder jævnligt stoppet af helt unge fans.

– Det er ret sjovt, at de kan kende mig, sagde Peter Schrøder, da vi mødte ham ved kirken før sønnens vielse. På TV har dagens fødselar også været et hit. I høj grad i satireprogrammet Den gode, den onde og den virk’li sjove, hvor hans udbrud ”det er fand’me uhyggeligt du” gik lige i hjertet på alle danskere.

Peter Schrøder har desuden haft succes som intruktør med film som Det forsømte forår og Kun en pige.

BILLED-BLADET i denne uge

I BILLED-BLADET i denne uge får du en skøn reportage fra Mikkel Schrøder Uldals og Christine Astrid Nielsens romantiske bryllup, som Peter Schrøder var med til.

Dagens fødselar nød den smukke kærlighedsfest i selskab med gommens mor Hanne Uldal. I bladet i denne uge får du også alt om de kongeliges Royal Run og alt om prins Joachims 50-års fødselsdagsfest. God fornøjelse!

Læs mere om: