26. nov. 2018
Af John Lautrup

Preben Kristensen: Søren og jeg passer på hinanden

Preben Kristensen
Preben Kristensen
Foto: Claus Fisker
Preben Kristensen har udgivet sin selvbiografi og fortæller i et interview med BILLED-BLADET om samlivet med Søren Hedegaard.

Preben Kristensen, 65, lirker for første gang lidt op for privatlivet i sin selvbiografi, "Husk at være glad", som netop er udkommet.

Den store kærlighed

Bogen er en varm hyldest til hans barndomshjem i Skive samt kærligheden til frisøren Søren Hedegaard, som han har dannet par med i 36 år.

- Søren og jeg supplerer hinanden godt. Vi er gode til at lytte til hinanden og give hinanden frihed. Og vi er gode til at passe på hinanden, når der er ting, som er svære at håndtere, både arbejdsmæssigt og følelsesmæssigt. Det har man brug for, siger Preben Kristensen.

Holder liv i gnisten

- Det er klart, at der gennem et langt samliv også vil være perioder, hvor der går lidt rutine i tingene. Men så tager vi fat om det og finder på nye ting at lave sammen. Vi har meget forskellige interesser, men så finder vi noget, vi begge kan lide. For eksempel camping. Vi tænder fuldstændig på det begge to og er helt vilde med det, tilføjer Preben Kristensen, som sammen med sin ægtefælle har investeret i en autocamper.

Læs stort interview med Preben Kristensen i BILLED-BLADET, som udkom torsdag den 22. november.

Læs mere om: