26. okt. 2021
Af Julie Lund Rosenfeldt Isen

Pretty Woman får danmarkspremiere som musical: De skal spille hovedrollerne

Julia Roberts og Richard Gere i “Pretty Woman”.
Julia Roberts og Richard Gere i “Pretty Woman”.
Foto: MEGA
Det er en af de mest populære romantiske film nogensinde, og snart kan man også opleve ”Pretty Woman” i teateret.

Den ikoniske film om forretningsmanden Edward og den prostituerede Vivian, der forelsker sig i hinanden, tog verden med storm, da den fik premiere i 1990.

Efterfølgende er den populære film også blevet til en musical – og nu kan de danske teatergængere snart glæde sig til at opleve den romantiske historie på de skrå brædder.

”Pretty Woman: The Musical” får nemlig premiere i Tivolis Koncertsal næste år og skal derefter landet rundt på en stor danmarksturné.

I 2018 fik musicalen verdenspremiere på Broadway, men det er første gang, at ”Pretty Woman: The Musical” bliver sat op i Danmark.

I filmklassikeren er det Julia Roberts og Richard Gere, der spiller hovedrollerne som Edward Lewis og Vivian Ward.

I den danske musicaludgave bliver de to roller spillet af Nina Maria Schjødt Lybæk-Hansen og Tomas Ambt Kofod, der begge tidligere har spillet med i store danske teaterforestillinger.

https://imgix.billedbladet.dk/nina_maria_schjoedt_lybaek-hansen_og_tomas_ambt_kofoed_miklos_szabo3_0.jpg
Tomas Ambt Kofod og Nina Maria Schjødt Lybæk-Hansen spiller hovedrollerne som Edward og Vivian i ”Pretty Woman: The Musical”.
Foto: Miklos Szabo

Musicalens manuskript er skabt af filminstruktør Garry Marshall og manuskriptforfatter J.F. Lawton, der også stod bag filmudgaven af ”Pretty Woman”, og musikken i ”Pretty Woman: The Musical” er komponeret af superstjernen Bryan Adams.

”Pretty Woman: The Musical” får danmarkspremiere i Tivolis Koncertsal 14. september 2022 og kan derefter opleves i Randers, Viborg, Aalborg, Odense, Vejle, Esbjerg, Holstebro og Aarhus.

Billetsalget starter på torsdag den 28. oktober kl. 10 på Ticketmaster.dk.

Læs mere om: