Rasmus Botoft gift efter fire års forlovelse

Glade så de ud på deres bryllupsdag, Lisbeth Wulff og Rasmus Botoft.

Glade så de ud på deres bryllupsdag, Lisbeth Wulff og Rasmus Botoft.

Foto: Birger Storm
Bruden Lisbeth Wulff var i kort brudekjole, som hun selv havde været med til at designe, da parret giftede sig i København.

Det regner med guld, forlyder det fra gammel tid, når vejret byder på regn på bryllupsdagen. Det må så betyde stor velstand for skuespillerparret Lisbeth Wulff og Rasmus Botoft, idet regnen silede ned, da de lørdag eftermiddag blev gift i Vartov Kirke i hjertet af København.

- Vi har kendt hinanden i 13 år, og jeg friede for fire år siden, men først nu har vi haft tid til at arrangere brylluppet, fortalte den glade gom, der stod forventningsfuld i kirken og ventede på bruden sammen med parrets fireårige søn, Wili. Sønnike matchede sødt sin far med flot jakkesæt og roser i reverset.

Bruden under paraplyen

Bruden ankom med paraply over de toppede brosten, men hverken regnen eller taxichaufføren, som ikke kunne finde vej til kirken, kunne slå Lisbeth ud. Der var bare ingen nervøsitet at spore hos den smukke brud. Hun strålede af lykke og glædede sig til dagen.

- Rasmus og jeg har kendt hinanden så længe, så vi er helt trygge ved hinanden. Vi ved, hvad vi går ind til, smilede Lisbeth.

Bryllupsmiddag for 91 gæster

Efter vielsen blev der serveret champagne til gæsterne i menighedssalen. Den efterfølgende fest blev holdt på Amager med middag for de 91 gæster.

- Festen gik så godt og sluttede først, da solen stod op. Rasmus holdt en fantastisk tale til mig, og jeg synes skam også, at min tale gik fint. Jeg havde det bare skønt, og jeg var rigtig glad for min kjole. Jeg havde ønsket, at den var kort, og jeg befandt mig meget godt i den, sagde nygifte Lisbeth efter festen.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden