17. apr. 2015
Af Juliane Olsen

Robert Hansen vender ikke tilbage til Dirty Dancing-musical

Robert Hansen
Robert Hansen er i højt humør til trods for, at han skal bruge to-tre måneder på at komme sig efter sin operation.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Skuespilleren Robert Hansen skal bruge to-tre måneder på at komme sig efter sin operation og vender derfor ikke tilbage i sin rolle i ”Dirty Dancing – The Musical”.

Den 35-årige skuespiller Robert Hansen blev tirsdag nat opereret på Rigshospitalet for en flænge på hovedpulsåren, efter han fik et ildebefindende under en forestilling af ”Dirty Dancing – The Musical” i Tivoli.

I går meddelte Tivoli så, at de har valgt at sætte Sigurd Le Dous ind som afløser for Robert Hansen på ubestemt tid, men nu er seneste nyt, at den sygdomsramte skuespiller ikke vender tilbage til forestillingen.

- Efter i dag at have talt med den vagthavende overlæge på det sengeafsnit, hvor Robert Hansen er indlagt, ligger det helt fast, at Robert Hansen ikke kommer tilbage til ”Dirty Dancing” i Tivolis Koncertsal, siger executive producer Jesper Winge Leisner i en pressemeddelelse.

Robert Hansen vil blive savnet

Det er også ensbetydende med, at skuespilleren ikke kommer med, når forestillingen indtager Aarhus i maj.

Overlægen har forklaret Jesper Winge Leisner, at en så stor operation kræver, at Robert Hansen tager en pause på to-tre måneder.

- Vi er naturligvis alle sammen kede af at skulle undvære Robert Hansen, og vi vil virkelig savne ham. Samtidig er vi meget lykkelige for, at operationen gik så godt, siger Jesper Winge Leisner.

Robert Hansen er i godt humør

Ifølge pressemeddelelsen er Robert Hansen stadig indlagt på Rigshospitalet, hans humør fejler ingenting, og han har det efter omstændighederne godt.

Naturligvis ville skuespilleren gerne kunne komme med i forestillingen igen så snart som muligt, men da det ikke er en mulighed, sender han i stedet en stor tak for alle de hilsner, han har fået.

LÆS MERE: Sygemeldt Robert Hansen afløses af ny skuespiller.

Læs mere om: