10. feb. 2019
Af Casper Nielsen

Rørt Søren Sætter-Lassen fejret med pomp og pragt

Søren Sætter-Lassen
Søren Sætter-Lassen
Foto: Krestine Havemann
Skuespilleren Søren Sætter-Lassen blev fejret på Det Kongelige Teaters scene. Kollegerne stod i kø for at aflevere flasker og blomster, mens bifaldene bragede for skuespilleren, der fejrede 40-års skuespillerjubilæum.

Søren Sætter-Lassen, 63, fik et bifald, der varede op imod fem minutter, da forestillingen Amadeus på Det Kongelige Teaters gamle scene var forbi.

- Jeg havde jo hørt, der skulle ske noget, men når man står her – og I er her – og på den måde I er her på - er det altså fuldkommen overvældende, sagde Søren Sætter-Lassen til publikum.

Skuespillerens 40-års jubilæum trak adskillige af Sætter-Lassens kolleger og venner på scenen.

Kirsten Olesen var en af dem, der gik ind på scenen for at aflevere en blomst til ham. Morten Kirkskov og mange andre kom med champagne, buketter og vin.

-Tak til Kasper Holten for pomp og pragt og røgelse – og tak til mine vidunderlige kolleger og de instruktører, jeg igennem tiden har arbejdet med, sagde Sætter-Lassen rørt fra scenen.

Tak til min elskede familie

- Og ikke mindst tak til min elskede familie og venner. De er der, også når jeg indimellem bliver for meget skuespiller-munk og går omkring i mit eget lille distrikt, sagde Sætter-Lassen.

Skuespilleren takkede også alle de ”usynlige” på teatret – sminkører, skræddere plus det store Amadeus-hold, der endnu engang havde trukket fuld sal.

Bagefter var der stor reception, og her kom endnu flere af Sætter-Lassens nære venner og kolleger for at fejre den populære mand, der blev uddannet fra Odense Teater, og siden har markeret sig i en lang række roller.

Læs alt om den fantastiske aften i BILLED-BLADET på torsdag den 14. februar.

Læs mere om: