Onsdag, 17. april 2013 - af Helle Skram de Fries

Rygestop reddede Ulf Pilgaards liv

Ulf Pilgaard
Ulf Pilgaard
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
72-årige Ulf Pilgaard er overbevist om, at det reddede hans liv, at han stoppede med at ryge.

Ulf Pilgaard er - trods sine 72 år - i absolut topform til årets Cirkusrevy, hvor han skal underholde sammen med Andreas Bo, Ditte Hansen, Lisbet Dahl og Niels Olsen.

Til Ekstra Bladet indrømmer han dog, at han ikke kan tage så mange armbøjninger på scenen som tidligere, men han er meget opmærksom på at bruge sin krop, så den ikke bare forfalder. Og alt i alt synes han, fysikken har det godt.

-Det er syv år siden, jeg holdt op med at ryge, og gudskelov jeg gjorde det, siger Ulf Pilgaard i interviewet til avisen, hvor han pointerer, at det både er lunger og kredsløb, der belastes af rygning.

Samtidig pointerer han vigtigheden af at holde sig i gang.

- Det skal du altså, når du har nået en vis alder, så er det eddermame bare om at holde sig i form. På spørgsmålet om, hvorvidt han tror, rygestoppet har reddet hans liv, svarer Ulf Pilgaard.

- Det er jeg temmelig overbevist om.

Det reddede også Ulf Pilgaards liv, at han for 17 år siden fik en kunstig hjerteklap.

Pensionsalder er ikke noget, den populære skuespiller har planer om at kaste sig ud i foreløbig.

Ulf Pilgaard synes, det er alt for sjovt at arbejde, til at han har lyst til at stoppe. Og lige nu glæder han sig til at tage hul den 26. sæson af Cirkusrevyen.

Forsalget startede allerede sidste sommer, og 13., 14. og 15. maj er der forpremiere. Den "rigtige" premiere er 16. maj og sidste forestilling er 31. august.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden