Sarah Boberg: Man skal hive sig selv op

Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Skuespilleren overvejer meningen med livet i sin rolle som Winnie i stykket ”Glade dage”.

- Jeg kender godt det der med at være lidt nede og skulle hive sig selv op. For eksempel lige nu, hvor jeg er sprunget ind i denne rolle, kan jeg nogle dage være lidt angst, mens jeg andre dage er glad og optimistisk , siger Sarah Boberg.

Hun er lige nu aktuel på Teatret ved Sorte Hest på Frederiksberg, hvor hun spiller kvinden, Winnie, der er i besiddelse af en ukuelig optimisme.

Hendes mandlige medspiller er Paw Henriksen, som hun også spillede sammen med i TV2 i serien Hotellet, som blev vist første gang på TV i 2000. Og for Broen-fans er Sarah Boberg kendt som politichefen i den barske krimi-serie.

Giver angsten baghjul

I et interview i Frederiksberg Bladet fortæller Sarah Boberg om vigtigheden af at overveje, hvad man vil med sit liv. Og hvordan man kan give angsten baghjul blandt andet ved at løbe en tur, som hun gør en gang imellem.  

- Der er et ordsprog der hedder, at djævlen aldrig sover, men Gud skal man vække hver morgen. Det er meget rammende for, hvordan vi mennesker hele tiden skal forholde os til dagen, og stykket er eviggyldigt, for det er jo de samme spørgsmål, vi kan stille os selv. Hvad laver vi her? Vi skal alligevel dø, så hvad er det, vi skal her i verden? Stykket er interessant, fordi det udfordrer os og minder os om, at vi skal hive os selv op, forklarer Sarah Boberg i avisen.  

Stykket har premiere den 21. marts.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden