SE BILLEDET: Lise Baastrup er blevet mor

Lise Baastrup.

Lise Baastrup.

Foto: Birger Storm
Lise Baastrup og kæresten Jacob Dahl blev for en måned siden forældre til en lille pige.

I dag, onsdag, fylder skuespilleren Lise Baastrup 35, og det fejrer hun blandt andet ved at dele nyheden om, at hun og kæresten Jacob Dahl er blevet forældre til en lille pige. 

Det har hun gjort med et fint familiebillede på Instagram, som BILLED-BLADET har fået lov til at dele. 

Lise Basstrup er fødselar og nybagt mor

- Fejrer min fødselsdag ved at gøre det officielt: For cirka en måned siden blev to til tre, og vi er blevet velsignet med den smukkeste pige, skriver Lise Baastrup til billedet.

Hun og Jacob Dahl, som er søn af Lisbet Dahl, stod frem som kærester i oktober 2017. Han er i forvejen far til to voksne børn. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Familien samlet i Curkusrevyen

- De blev meget rørte, da de hørte, at det var en pige. Den yngste havde ikke regnet med, at han nogensinde skulle blive storebror, og jeg har sagt til den ældste, at han kan låne den lille, hvis han selv skal øve sig på at blive far. Så vi er en moderne familie, fortalte Lise Baastrup for nylig til BILLED-BLADET. 

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Hun kommer ikke til at holde meget barsel i den første periode. Hun skal nemlig igen være en del af Cirkusrevyen. Her har hun dog selskab af kæresten, som er scenetekniker på revyen, samt sin svigermor, Lisbet Dahl, som igen i år er at finde i teltet på Dyrehavsbakken. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden