4. mar. 2015
Af Lene Skriver Bak

SE BILLEDET: Mathilde Norholt nyder premiere-ros fra far

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/dirty_dancing.jpg
Jacob Ljørring / BILLED-BLADET
Lige da "Dirty Dancing"-premieren var overstået, dukkede Mathilde Norholts far, Flemming, op og lykønskede sin datter og kone - til stor glæde for hans datter

- Når dem, man elsker, synes, man har gjort sit bedste, kan man ikke ønske mere, skriver Mathilde Norholt ved det billede, hun har lagt på Instagram tirsdag.

Billedet er taget lige efter premieren på "Dirty Dancing", hvor Mathilde Norholt spiller rollen som Baby, som ingen skal sætte i et hjørne.

- Lige efter et brag af en aften og så mange klapsalver, at mine øjne sgu løb i vand, lykønsker min far min mor og jeg, skriver Mathilde Norholt også.

Far Flemming Sørensen Norholt ser da også stolt ud over datteren.

VIDEO: Silas Holsts store aften

Mathilde Norholt og mor Kirsten har spillet sammen før

Mathilde Norholt spiller i ”Dirty Dancing” sammen med sin mor, Kirsten Norholt, og på scenen spiller de også mor og datter.

De to har før stået på scenen sammen, nemlig på Gladsaxe Teater, men Mathilde har også stået på scenen med sin far, skuespilleren Flemming Sørensen Norholt.

VIDEO: Se smagsprøve fra Dirty Dancing

De to stod over for hinanden i klassikeren "Indenfor murerne" på Folketeateret tilbage i 1992 – en forestilling, hvor Mathilde Norholt fik sin scenedebut som lille Sara.

Billedet, som er taget af Gunnar Hansen, er bragt efter tilladelse fra familien Norholt.

A photo posted by Mathilde Norholt (@mathildenorholt) on

Mar 3, 2015 at 5:15am PST

Læs mere om: