22. jun. 2016
Af Helle Skram de Fries

SE BILLEDET: Silas Holsts nye toptrimmede krop

Silas Holst
Silas Holst
Foto: Martin Høien og Privat
Musicalstjernen Silas Holst har trænet 12 kilo væk inden premieren på genopførslen af ”Dirty Dancing..

Det har været en lang, sej og meget seriøs kamp for musicalstjernen Silas Holst at få ”opbygget” en ny superslank og muskuløs krop. Men nu er han i mål og er selv berettiget stolt af resultatet.

Kroppen er ikke bare blevet flottere, den er også stærk og sund og klar til at præstere, når han fra 8. juli skal spille med i ”Dirty Dancing” i Operaen i København. Faktisk er Silas Holst så stolt, at han vælger at vise sin nye, flotte krop frem på de sociale medier.

LÆS MERE: Silas Holst er blevet sukkerfri

Silas Holst har tabt 12 kilo

BILLED-BLADET har fået lov til at bringe opdateringen sammen med foto af den nye trimmede krop, som Silas takker sin træner Poul for.

”Er normalt ikke den store "vis din krop frem på sociale medier"-typen. Men må i dag gøre en undtagelse - for i dag sluttede mit 4 måneders intense træningsforløb.

12 kg er røget, fedtprocent er gået fra 19 procent til 10 procent, søvnen er bedre, energien højere, glæden større! Tak for at have præsenteret mig for mit nye liv. Et liv uden 8 kopper kaffe i døgnet, uden cigaretter og uden dårlige undskyldninger!”, skriver Silas Holst i en Facebook-opdatering.

Vind drømmerejse – deltag gratis

Se Silas Holst før og efter vægttabet

Silas Holst
Foto: AOP
silas holst
Foto: PRIVAT

Læs mere om: