6. maj. 2021
Af Laura Dalgård Hansen

Se de nye billeder fra Cirkusrevyen: Ulf Pilgaards sidste omgang som Margrethe

Ulf Pilgaard er i år med i Cirkusrevyen for sidste gang, og her kan man igen opleve ham i rollen som dronning Margrethe.

Der har været usikkerhed lige til det sidste, men nu er årets Cirkusrevy endelig en realitet.

Samtidig er det også Ulf Pilgaards sidste sæson. Han kan i år fejre 40-års jubilæum i teltet på Bakken.

Ulf Pilgaard tilbage i sin glansrolle

Og naturligvis bliver det et jubilæum, hvor publikum igen kan opleve ham i hans glansrolle. Skuespilleren, som i november fyldte 80 år, tager nemlig endnu en gang vores alle sammens dronning Magrethe under kærlig behandling.

- Nu er vi klar med en smuk og sjov revy, som jeg har set så meget frem til at præsentere for alle de forventningsfulde gæster, som jeg glæder mig til at se i teltet. Der har været rigeligt med emner at tage fat på. En coronakrise, der har overskygget langt det meste, men naturligvis også en masse ting, som vi på holdet har haft det sjovt med at sætte sammen til en fantastisk revy, siger instruktør Lisbet Dahl i en pressemeddelelse.

Foruden hende og Ulf Pilgaard kan man i årets revy også opleve Niels Olsen, Niels Ellegaard, Henrik Lykkegaard og Merete Mærkedahl.

Årets Cirkusrevy kan opleves på Bakken fra 6. maj.

I årets forestilling er Ulf Pilgaard klædt i en vidunderlig, gul sommerkjole lige i majestætens ånd. Man kan også se flere billeder af Ulf Pilgaard i rollen som Margrethe i galleriet herover.

https://imgix.billedbladet.dk/cr_20210427_0670_2.jpg
Ulf Pilgaard som dronning Margrethe
Foto: Henrik Petit
https://imgix.billedbladet.dk/cr_20210427_0638.jpg
Ulf Pilgaard som dronning Margrethe.
Foto: Henrik Petit

Galleri: Ulf Pilgaard som dronning Margrethe i Cirkusrevyen

Læs mere om: