9. maj. 2020
Af Helle Skram de Fries

Se det flotte foto: Maria Lucias mave vokser

Maria Lucia.
Maria Lucia.
Foto: Martin Høien
Musicalstjernen Maria Lucia skal føde til sommer og efterfølgende spille gravid på scenen.
Til sommer bliver den 36-årige musicalstjernen Maria Lucia og hendes forlovede Albin Ljungqvist forældre for første gang.
At blive mor til en lille dreng i det virkelige liv er naturligvis det Maria Lucia glæder sig allermest til. Og maven er da også blevet rigtig stor og flot.
https://imgix.billedbladet.dk/maria_lucia_af_per_morten_abrahamsen_2aaa.jpg
Foto: Per Morten Abrahamsen
Men Maria Lucia glæder sig også allerede nu til, hun efter sin barsel skal spille gravid i musicalkomedien ”Waitress”, der får premiere 11. marts 2021 på Det Ny Teater, oplyses det i en pressemeddelelse.

Hovedrollen som Jenna

Her spiller hun hovedrollen som servitricen Jenna, der finder ud af, hun venter barn med sin voldelige ægtemand, som hun gerne vil væk fra. En situation der heldigvis er langt fra Maria Lucias eget lykkelige forhold. Hun er dog sikker på, at det at hun nu gennemgår en graviditet, kan bruges, når hun skal spille gravid på scenen.

Altid drømt om at blive mor

- Jeg er sikker på, at jeg nok skal bringe nogle meget autentiske følelser frem, der både vil røre mig selv, men selvfølgelig først og fremmest publikum, fortæller Maria Lucia i pressemeddelelsen. Maria Lucia har altid drømt om at blive mor, og selv om hun helt ville have været foruden corona-situationen, så har det givet hende og hendes forlovede noget ekstra tid sammen.

Tid er en gave

- Tid er den gave, så det nyder vi. Og jeg glæder mig til at møde det lille væsen. Han får al kærligheden og håbet fra os om, at vi nok skal få det hele bygget op igen.

Læs mere om: