29. jan. 2018
Af Juliane Olsen

SE MED: Midt om natten-holdet sender god bedring til Kim Larsen

Ved første prøvedag på musicalen ”Midt om natten” sendte en række af skuespillerne hilsner til kræftramte Kim Larsen.

Første prøvedag på musical-opsætningen af ”Midt om natten” i Tivoli fandt sted mandag, hvor hele skuespilholdet var samlet.

Prøverne går dog i gang samtidig med, at Kim Larsen, der lagde lydsporet til den oprindelige filmatisering, er sygemeldt med prostatakræft.

Det blev offentliggjort i begyndelsen af året samtidig med, at den flittige musiker måtte aflyse sine planlagte koncerter i januar, februar og marts.

Hovedrolleindehaverne sendte sød hilsen

Men han er bestemt med i tankerne, mens Kurt Ravn, Lise Baastrup, Jimmy Jørgensen, Max Hansen og Jesper Lohmann er i gang med at give ”Midt om natten” nyt liv.

VIND billetter til "Midt om natten" - klik her!

Da BILLED-BLADET var tilstede under den første læseprøve på musicalen, sendte de to hovedrolleindehavere Lise Bastrup og Gustav Wolter en sød hilsen.

Det samme gjorde Kurt Ravn, der skal spille rollen som Gamle Arnold, og dermed giver historien et nyt twist.

85.000 billetter er solgt på forhånd

I Tivolis opsætning er der nemlig digtet lidt videre på historien om Haveje, og vi får derfor et svar på, hvad der er sket i tiden siden da.

Musicalen har premiere den 15. marts i Tivolis Koncertsal, og der er allerede solgt 85.000 billetter, så der er lagt op til et sandt musical-brag.

BILLED-BLADET sender ligeledes ønsket om god bedring til Kim Larsen, hvis sange snart får nyt liv på scenen.

Læs mere om: