Søndag, 19. november 2017 — af Juliane Olsen

SE VIDEOEN: Lisbet Dahls søn tager arven videre efter Kim Larsen

Gustav Wolter
Gustav Wolter
Foto: Birger Storm
Skuespiller Lisbet Dahls yngste søn, Gustav Wolter, skal føre arven videre fra Kim Larsen, når han spiller Benny i ”Midt om natten”.

Den 27-årige musiker Gustav Wolter, yngste søn af Lisbet Dahl, har fået en af hovedrollerne i musicalopsæt ningen af ”Midt om natten”.

Han skal nemlig spille rollen som Benny, der i sin tid blev varetaget af Kim Larsen, og det glæder han sig til.

- Det, at jeg har fået hovedrollen i denne forestilling er fuldstændig – det er ubegribeligt for mig, siger Gustav Wolter.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Gustav Wolter tænkte på "Susan Himmelblå"

I en video, BILLED-BLADET har fået lov at bringe, giver skuespilleren desuden en smagsprøve på sin fortolkning af ”Susan Himmelblå”.

Det var da også den første sang, der faldt Gustav Wolter ind, da han blev spurgt, om han ville medvirke i forestillingen.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

”Midt om natten” får premiere i Tivolis Koncertsal til marts, og med på rollelisten er desuden Kurt Ravn, Lise Baastrup, Jimmy Jørgensen og Pernille Højmark.

Fans får indblik i fremtiden

Publikum kan desuden se frem til at høre nye bud på gamle klassikere som ”Papirsklip”, ”Kvinde Min” og ”Tarzan Mamma Mia”.

I denne genopsætning af ”Midt om natten” kan fans i øvrigt se frem til at få et indblik, hvad der er sket i tiden siden Haveje.

Derfor medvirker også en ældre udgave af Arnold, der i sin tid blev spillet af Erik Clausen, og den ældre udgave spilles af Kurt Ravn.

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden